Over

Over
Waar staat Rijschool JvL voor:


Professioneel:

De instructeurs voldoet aan de hoogste en laatste opleidingseisen en volgen verdere ontwikkelingen binnen de branche nauwlettend. Representatieve en correcte behandeling van onze klanten zijn bij mij vanzelfsprekend. Om deze professionaliteit te kunnen waarborgen, worden er steekproeven gehouden om er voor te zorgen dat er blijvend tevreden klanten mogen zijn.


Flexibel:

In onderling overleg met de instructeur is bij mij veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan flexibele lestijden, zoals \'s avonds en op zaterdagochtend. Compacte lesschema\'s (spoedcursus) maar ook gewoon eenmaal per week met varierende les duur is bij ons geen probleem. Binnen deze flexibiliteit garanderen wij uiteraard altijd dezelfde instructeur. De autorijlessen kunt u het beste overdag volgen; er is dan meer verkeer op de weg en u moet ook overdag examen rijden.


Betrouwbaar:

De instructeur zal er naar streven op tijd bij onze klanten aanwezig te zijn. Mocht dit door omstandigheden niet het geval zijn. dan wordt de resterende tijd gecompenseerd terugbetaald, of desgewenst op een ander tijdstip ingehaald. In onderling overleg wordt uw praktijkexamen aangevraagd. Dit betekent dat ik u niet maandenlang aan het lijntje houd, om zo meer lesuren met u te mogen maken. Ik vind correctheid en eerlijkheid naar mijn klanten zeer belangrijk en verwacht dit dan uiteraard van onze klanten terug, zodat ik een fijne samenwerking en een goede werksfeer met onze instructeur kunnen waarborgen.

Overige eigenschappen:

- Geduldig
- Doorzettingsvermogen
- Creatief
- Zelfstandig
- Perfectionist